Lokalt mathantverk av hög kvalitet i hemtrevlig atmosfär

Välkommen till Kafé & Matboden i Gysinge.

Meny och utbud kommer till största delen bestå av produkter från mathantverkare i trakten. Fika- och matbröd från Lundgrens bageri, fårfiol från Vinnersjö Gårdsslakteri samt getost och honung från gården Lars-Pers är bara några av många lokala mathantverkare vars produkter kommer att finnas i caféet och matboden.
Nygräddade våfflor med hjortronsylt och grädde, kanelbullar, kubb och smörgåsar gjorda på sirapslimpa finns med på menyn och glass under sommaren.

Våra Öppettider är 09.30–16.30 de dagar vi har öppet.

Kakelugnsafton, pärlspontseftermiddag, linoljeförmiddag och grötfrukost med föredrag om vad man skall tänka på när det är dags att renovera fönstren. Tid och plats att sitta och läsa om slamfärger eller om brukets historia. Spontana samtal och möten med andra gäster. Filtar och trasmattor att låna för att ligga på gräsmattan i skuggan under ett utav äppelträden och lyssna på Dalälvens brusande.
Hundar är välkomna både ute och inne och det finns särskild meny för hundar. Caféet är mer än att bara fika på!

VI SLÅR UPP PORTARNA UNDER PÅSKHELGEN och kommer sedan att ha öppet under sista april och första maj, Kristi Himmelsfärdshelgen. Sommarsäsongen dra igång från midsommarveckan då vi har öppet varje dag till och med andra veckan i augusti samt därefter två helger i augusti.
Öppettider under de dagar vi har öppet är 09.30 – 16.30 samt att vi kommer att ha öppet någon kväll i veckan under sommarperioden.

Håll koll på aktuella tider vår Facebooksida: Kafé och matbod i Gysinge

 


 Vi finns på Byggesvägen 12 i Gysinge och är en del av Centrum för Byggnadsvård i Gysinge.
Läs här om renoveringen av Kafé och matboden.


 

Fasad
Vi finns vid Centrum för Byggnadsvård i Gysinge


Håll utkik efter våra temakvällar - mer än bara fika!


Hundar är alltid välkomma. Vi har egen hundmeny.